Saturday, July 23, 2011

BLOG_iPO

Već dugo planiram da napišem nešto o razlozima pokretanja bloga.
Pre par meseci sam odlučio da na ovaj način opširnije predstavim VREĆAiPO proizvode i posao kojim se bavim.
Mišljenja sam da imamo jedinstvenu, zanimljivu i originalnu ponudu novih stvari na tržištu i bila bi šteta da zainteresovani ljudi nemaju šansu da na jednom mestu pročitaju i bliže se upoznaju sa VREĆAiPO asortimanom , uz sve prednosti tehnologije i mogućnosti vremena u kojem živimo. Ono što sam uočio je da su retke firme na našem tržištu koje na ovakav način ostvaruju komunikaciju sa mogućim klijentima.
Zar nije prava stvar da imate mogućnost detaljnog upoznavanja sa ponudom proizvoda jedne firme? Naročito ako je proizvođač u pitanju, pre eventualne kupovine možete da pročitate o procesu izrade, o sastavnim komponentama, načinu održavanja, pa i nešto o tradiciji firme i planovima za budućnost. Na ovaj način kupac dolazi do pravih potrebnih informacija, jer, priznaćete da putem telefona ili u direktnom razgovoru sa prodavcem u salonu retko kad možete da se setite svih pitanja, a verovatno ne dobijete ni sve odgovore...
To je to, planiram da i ubuduće maksimalno koristim ‚‚nove" tehnologije u pravom predstavljanju najudobnijih stvari u Srbiji.
Pratite novosti na Twitter-u i VREĆAiPO Facebook stranici (sniženja, nove stvari i drugo).No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.